Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geef ze aan je lief of eet ze gewoon lekker zelf op!

ZON(DIG)DAG: hartjeskoekjes voor valentijn

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online


Volgende week is het valentijn. En om dat te vieren, maak ik op deze Zon(dig)dag zalig lekkere hartjeskoekjes met frambozenconfituur.


Ik weet het, lang niet alle koppels vieren valentijn. Maar elke feestdag is een extra reden om aan het bakken te slaan, denk ik dan. Deze hartjeskoekjes zijn supersimpel, zalig lekker én je kan ze perfect allemaal zelf opeten. I don’t need a (wo)man! Toch? Smakelijk!

 

 

Video: Lissa Van Eesbeeck


 

Ingrediënten voor 8 koekjes:

  • 120 g boter
  • 150 g witte kristalsuiker
  • snuf zout
  • lekje vanillearoma
  • een ei
  • 270 g bloem
  • je favoriete confituur
  • poedersuiker


 

Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.


Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 13 van ‘Bedgeheim’: seksuele fantasie
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 12 van ‘Bedgeheim’: de eerste keer
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 11 van ‘Bedgeheim’: het orgasme
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 10 van ‘Bedgeheim’: de clitoris
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 9 van ‘Bedgeheim’: het condoom
PODCAST: beluister én bekijk hier aflevering 8 van ‘Bedgeheim’: de eerste indruk
PODCAST: beluister én bekijk hier de zevende aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de zesde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de vijfde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de vierde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de derde aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de tweede aflevering van ‘Bedgeheim’
PODCAST: beluister én bekijk hier de allereerste aflevering van 'Bedgeheim'
02:18
RECEPT: feestelijke Baileys-trifle met Maltesers
01:48
RECEPT: deze speculaaspasta-kerstster maakt kerst nóg magischer
04:06
RECEPT: pumpkin spice rolls om de herfst uit te zwaaien